Οι Ιστορίες Εστίασης την Πέμπτη 1/6 πιάνουν λιμάνι!

24 Μάι.

Το λεύκωμα «Ιστορίες εστίασης στην Πάτρα του 20ού αιώνα» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ., σε έναν μοναδικό χώρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πλοίου Superfast ΧΙ, από τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) και τις εκδόσεις «Το Δόντι».

Το λεύκωμα, που βασίζεται στην έρευνα και τα κείμενα της δημοσιογράφου Γιώτας Κοντογεωργοπούλου αποτελεί την πρώτη καταγραφή που γίνεται σε επίπεδο πόλης και περιφέρειας στο είδος του. Aφηγείται μέσα από την ιστορία του δυναμικού κλάδου της εστίασης και τις μαρτυρίες των πρωταγωνιστών του, την ιστορία της πόλης και τις αλλαγές στην εικόνα και τον χαρακτήρα της στη διάρκεια ενός αιώνα που υπήρξε καθοριστικός για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αβραμίδης, οι επιχειρηματίες Χριστόφορος Πετρής και Σπύρος Φάκαλος, ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης και η συγγραφέας, ενώ κατά τη διάρκειά της θα απονεμηθούν ειδικά αναμνηστικά σε πρωταγωνιστές του κλάδου της εστίασης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής.

Το πλοίο θα βρίσκεται στο Βόρειο Λιμάνι. Ακολουθώντας του κανόνες ασφαλείας που διέπουν την λειτουργία των πλοίων διεθνών γραμμών, για την είσοδο των ενδιαφερόμενων στο Superfast XI θα απαιτηθεί εγγραφή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και η επίδειξη ταξιδιωτικών εγγράφων (ταυτότητας ή διαβατηρίου). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν μπορούν να απευθύνονται στον ΣΚΕΑΝΑ (τηλ. 2614008353) ή στις εκδόσεις «Το Δόντι» (τηλ. 2614005077).

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: