Προσφορά: Τέσσερα ξεχωριστά βιβλία μας σε χαμηλές τιμές

27 Ιολ.

Τέσσερα από τα πιο ιδιαίτερα βιβλία μας που κυκλοφόρησαν στα πρώτα χρόνια των εκδόσεων «Το Δόντι» και που σταδιακά εξαντλούνται, προσφέρουμε μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

«Τετράδια Ζεύξης». Μια συλλεκτική έκδοση με δεκάδες δημιουργούς που μας τίμησαν το 2009, όταν τους ζητήσαμε να μας στείλουν ένα κείμενο, μια φωτογραφία ή ένα σχέδιο με θέμα τη λέξη «Γέφυρα». Γαλανάκη, Γερολυμάτος, Κακούρη, Καρατζάς, Κασόλας, Λαδάς, Λογαράς, Ν. Μαυρουδής, Μ. Πλέσσας, Στάθης, Ταλιάνης, Ψυχοπαίδης είναι μόνο μερικοί από όσους συνεργάστηκαν για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Τιμή προσφοράς: 13 ευρώ (αρχική τιμή: 19 ευρώ).

«Βλάσσης Βελλόπουλος – Οι οικολογικοί αγώνες ενός ενεργού πολίτη». Η έρευνα του Ξενοφώντα Παπαευθυμίου για μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του χώρου της οικολογίας και της κοινωνικής δράσης που έζησαν τις τελευταίες δεκαετίες στην Πάτρα. Μαζί με τα στοιχεία για τη δράση του πολλαπλά βραβευμένου Βλάσση Βελλόπουλου, στο βιβλίο (κυκλοφόρησε το 2009) υπάρχουν ακόμα κείμενα των Γ. Α. Μαγκάκη, Στ, Ληναίου, Αλ. Λυκουργιώτη κ.ά. Τιμή προσφοράς: 6 ευρώ (αρχική τιμή: 8 ευρώ).

«Πάτρα: Πόλη φυλακισμένη;». Η τρίτη αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου του Νίκου Τζανάκου με θέμα το ρόλο του Δήμου στην ανάπτυξη του λιμανιού και την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας στους πολίτες. Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης στοιχεία για την ιστορία του λιμανιού της Πάτρας και αποτελεί μια από τις σπάνιες φορές που ένα πολιτικό θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας όχι μόνο γίνεται βιβλίο, αλλά και τροφοδοτεί αποτελεσματικά τη δημόσια συζήτηση. Τιμή προσφοράς: 6 ευρώ (αρχική τιμή: 9 ευρώ).

«Διά βραχέων». Το χρονογραφήματα του ποιητή Διονύση Καρατζά ήταν για δύο χρόνια μια ξεχωριστή γωνιά στα τεύχη του περιοδικού «Το Δόντι». Έτσι όταν το 2006, το περιοδικό σταμάτησε την κυκλοφορία του, η συγκέντρωσή τους σε ένα βιβλίο φάνταζε αυτονόητη. Εκτός των άλλων αποτελεί και το πρώτο βιβλίο με πεζά κείμενα του Καρατζά. Τιμή προσφοράς: 6 ευρώ (αρχική τιμή: 9 ευρώ).

Για την παραγγελία και των τεσσάρων βιβλίων, υπάρχει ειδική προσφορά 30 ευρώ (αρχική τιμή: 51 ευρώ).

(Ζητήστε τα βιβλία από το βιβλιοπωλείο ή πατήστε εδώ για να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά. Αν θέλετε και τα τέσσερα βιβλία, συμπληρώστε αντί για τίτλο τη φράση «Πακέτο βιβλίων προσφοράς»)

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: